doenker profielfoto

Natasja Asselman

Terug naar overzicht

Omschrijf jezelf in één woord?

Daadkracht.

Voor welke opdracht mogen we je wakker maken?

Een verandering binnen een organisatie die er toe doet. Mijn passie ligt in het werkelijk realiseren van een verandering en het coachen van medewerkers hierin. Zorgen dat ze met hun eigen kracht aan de slag gaan en uiteindelijk de resultaten verbeteren. Ik word enthousiast als collega’s hiervoor open staan of zich hiervoor open gaan stellen.

Waar krijg je complimenten over?

Ik lever toegevoegde waarde door actief mee te denken, zaken scherp stellen en het creëren van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Ik geef zowel individueel als bij teams inzicht in eigen handelen om vervolgens samen aan de slag te gaan met concrete verbetervoorstellen. Kenmerkend: openheid, betrokkenheid, afspraak is afspraak, energie en enthousiasme.

Wat doe je als je aanpak niet werkt?

Samen met het team onderzoeken waarom het niet werkt. Een ieder zijn verantwoordelijkheid hierin laten nemen en samen de verandering realiseren met de (realistische) aanpassingen die vanuit het team komen.

Wat heb je geleerd van je laatste opdracht?

Ik heb geleerd om te sturen op scherpe keuzes en nog beter in kaart te brengen waar het knelt en welke acties nodig zijn om e.e.a. vlot te trekken. Daarbij is het belangrijk om soms mijn tempo aan te passen aan de gangbaarheid van de organisatie zodat ik aansluiting blijf behouden.

Contact

natasja@doenkers.com

06-558 72534