doenker profielfoto

Natasja Helbo

Terug naar overzicht

Omschrijf jezelf in een woord?

Krachtig

Voor welke opdracht mogen we je wakker maken?

Voor een opdracht waarbij klantbeleving en klantgerichtheid met de menselijke maat centraal staat. Ik werk graag met opdrachtgevers die geloven dat een goede klantbeleving tot waardevolle resultaten leidt. Met dienstverlening aan en voor mensen heb ik van nature de meeste klik.

Waar krijg je complimenten over?

Over de rust die ik uitstraal, dat ik een prettige luisteraar ben en over de passie en gedrevenheid die ik heb om iets goeds achter te laten.

Wat doe je als je aanpak niet werkt?

Ik heb geen vaste aanpak. Iedere organisatie en ieder mens is anders, de kunst is om daar goed op in te spelen, dan werkt de aanpak altijd. Als ik merk dat we met elkaar niet verder (meer) komen ben ik iemand die voor dat moment afscheid neemt en je helpt de juiste mensen en skills te vinden of te zorgen dat je zelf goed verder kunt en mij niet meer nodig hebt.

Wat heb je geleerd van je laatste opdracht?

Dat als je je als adviseur zo open en oordeel loos mogelijk opstelt in klantsituaties je de beste adviezen kunt geven. En dat is hard werken. Meestal weet je als opdrachtgever best wat er anders moet maar lukt het om één of andere reden nog niet. Daarom kan het zo prettig zijn iemand van buiten bij je uitdagingen te betrekken. Maar juist diegene van buiten af, ik in dit geval, moet zelf ook alert zijn dat ie open en fris blijft.  

Contact

natasjahelbo@doenkers.com

06 28841434