doenker profielfoto

Jacinto Holten

Terug naar overzicht

Omschrijf jezelf in een woord?

Doener. Ik ben emotioneel-zakelijk betrokken, flexibel en positief kritisch, creatief, stimulerend, nuchter en onderbouwend.

Voor welke opdracht mogen we je wakker maken?

Huisvestingsvraagstukken die tot meer leiden dan alleen een mooie werkomgeving. Een plek waar de medewerkers zich thuis voelen, een ruimte die past bij het werk wat je wilt doen, een omgeving die rust en dynamiek uitstraalt.

Waar krijg je complimenten over?

Ik neemt organisaties graag mee in het creëren van hun omgeving met de werkprocessen en activiteiten als basis. Ik schroom hierbij niet kritisch te kijken naar de wensen van mijn opdrachtgever. Innovatie is hierin een kernbegrip. Met innovatie leg ik een link tussen de organisatiedoelen, de omgeving, de middelen en de organisatiekracht. Ik kijk nuchter met ervaring tegen de projecten aan.

Wat doe je als je aanpak niet werkt?

Belangrijk is om goed naar zowel je opdrachtgever als alle stakeholders in een project te luisteren. Er is nooit één weg om het doel te bereiken. Soms is een omweg de kortste route.

Wat heb je geleerd van je laatste opdracht?

Traditionele bouwprocessen met bouwvergaderingen en werkbesprekingen werken niet meer. Beter twee keer per week een uurtje bij elkaar dan een keer in de maand 4 uur.  

Contact

jacinto@doenkers.com

06-5424 5703